We zijn al vele jaren actief in het plaatsen van glas. Dit varieert in het plaatsen van 1 of enkele ruiten tot grote projecten. Wij plaatsen glas in renovatie en onderhoudswerken maar ook in nieuwbouwprojecten. Wij adviseren u over het type glas en over de bouwnormen.


Historische beglazing

Isolerend dubbelglas met de dikte van enkelglas!

Naast isolatieglas met kruisroeden heeft Van de Griend schilderwerken en glas een passend alternatief voor monumentale panden, zodat het karakteristieke gevelaanzicht van weleer gewaarborgd blijft. Bij restauratie of verbouwing van monumentale panden komen de ramen vaak het eerst in aanmerking voor vervanging. Een belangrijk aspect hierbij vormt de warmte isolatie in het kader van het terugdringen van de CO2 uitstoot.

monuglas

Het Monuglas is slechts 9 of 10 mm dun isolerend dubbelglas én is sinds kort ook leverbaar in 8 mm. Door de geringe dikte is het product in nagenoeg elke situatie toepasbaar. Monuglas wordt uitgevoerd in getrokken glas waardoor men de zachte, onregelmatige spiegeling behoud die juist zo karakteristiek is voor gevels in historische gebouwen en monumenten.

U-waarde

Volgens EN673 kan met Monuglas U-waarden behaald worden van 3.1 W/m2K luchtgevuld. tot een U-waarde van 1.6 W/m2K gevuld met Xenon. Mét behoud van neutraal doorzicht.Zonwering tussen glas

De voordelen

Kwaliteit tussen dubbel glas

InBlindz is kwalitatief hoogwaardige raambekleding zoals jaloezieën, plissés of duettes tussen isolatieglas. InBlindz heeft alleen maar voordelen: het is zeer hygiënisch, duurzaam, energiebesparend en geeft u de mogelijkheid om het binnenklimaat naar wens te reguleren. Daarom wordt het zakelijk veel toegepast als buitenbeglazing of scheidingswanden bij kantoren, scholen, ziekenhuizen of kinderdagverblijven. Particulieren thuis ervaren InBlindz als praktisch en fraai voor de dakkapel, badkamer, keuken en serre.

Talrijke voordelen

  • Zeer hygiënisch: stof-, onderhoudsvrij
  • Uitstekende zonwering
  • Licht en warmte regulerend
  • Energiebesparend
  • Biedt privacy
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Duurzaam, lange levensduur
  • Perfect voor mensen met stofallergie


Jaloezieen                                                                Plisses                                                                  DuettesOverige type beglazing :

Enkel glas                    Isolerende beglazing
Gehard glas                 Isolerende begazing HR
Veiligheidsglas
Isolerende beglazing in met figuurglas

Brandwerende beglazing